Mauro, Douglas en Maxima.

Posted on 1 november 2011

5Citaat uit: Algemeen Dagblad – 1 november 2011

“Een motie om Mauro in Nederland te laten blijven in afwachting van een studievisum werd door GroenLinks en D66 niet in stemming gebracht.

Mauro heeft nu de duidelijkheid dat hij niet hoeft te rekenen op een verblijfsvergunning.”

-*-

Citaat uit: Twentefans – 7 oktober 2011

“Ruim een jaar nadat de hele procedure was opgestart, ontving FC Twente-speler Douglas afgelopen woensdag vanuit Den Haag het verlossende bericht over zijn naturalisatie. Een enorme opluchting voor de bijna-Nederlander.

Het was al langer de grote wens van Douglas om dezelfde nationaliteit te krijgen als zijn vriendin Kristèl en dochtertje Laís. Ook een eventuele interlandloopbaan bij het Nederlands elftal is met de naturalisatie een stap dichterbij gekomen.”

-*-

Citaat uit: Dagblad Trouw – 18 mei 2005

“… Ook zou Máxima in acht dagen zijn genaturaliseerd, terwijl dit normaal gesproken maanden duurt. Oud-hoogleraar migratierecht Jessurun d’Oliveira zei gisteren: ,,Het zou prettig zijn als de overheid zich aan haar eigen regels hield …”

-*-

Posted in: Van alles